BALETTSTUDIO PIROUETTE
Balettlinjen är för dig som vill satsa extra på balett och dans. Du tränar minst två gånger i veckan och får därigenom en bra och professionell dansgrund. 

Du går på  vanlig balettlektion, på floorteknik, på repertoar och/eller på tåspetsteknik.
Att träna flera lektioner i veckan passar dig som vill få mer av din träning och vill utvecklas i snabbare takt. Det passar också dig som vill, i framtiden, arbeta med dans eller vill bli professionell yrkesdansare.

Du kan antingen fortsätta träna dig hos oss, på Balettlinjen, eller söka till andra professionella yrkesskolor med dans på schemat. Bland våra balettlinjeelever finns det många som blivit antagna till bl. a. Kungliga Svenska Balettskolan.

Klasser inom Balettlinjen ges i vår danssal på Södermalm (Färgargårdstorget 1). Undervisningen är förlagd till till lördagar förmiddagar.


Om du är intresserad och vill ställa frågor om Balettlinjen eller vill anmäla dig kan du gärna göra det via vår kontaktformGenom att träna flera gånger i veckan får du bl.a.:

balett tänja vilket förbättrar utåtvridning och som följd placering, balans och dansteknik; 

balett genom speciella övningar förbättra hållning, styrka och smidighet i kroppen; 

balett förbättra och utöka rörelsevokabuläret genom att lära dig nya och mer avancerade övningar vid stången och på golvet samt nya hoppövningar;

balett utveckla tåspetsteknik; 

balett utveckla dansanthet, musikalitet och din artistiska uttrycksförmåga. 

 

 
Copyright ©2022 Balettstudio.se Balett och Dans i Stockholm , webdesign Blistar. Våra kompisar:
Biligt Flytt Stockholm med garanti